Vi lever i en verden, hvor vi hele tiden er eksponeret for hinandens kroppe. Vi kigger på instagram og facebook og man kan hurtig få indtrykket af at modeverdenen er lavet til en størrelse small. Hvis man ikke er en small, kan man derfor måske give lidt op på at klæde sig i flot og moderigtigt tøj. Dette behøves dog ikke være tilfældet, for man kan sagtens finde flot og trendy tøj, hvis man er en lidt større størrelse.

 

Moderigtigt tøj til dig med kurver

Der findes flere forskellige mærker, som producerer utrolig flot og flatterende plus size tøj. Dette er vigtigt, så man ikke føler at man skal gå på kompromis med sit tøj og sin stil, hvis man er større end en S eller M. LoSoCoFashion er en af disse mærker som har et stort udvalg af flot tøj, til kvinder i plus size kategorien. De har et stort udvalg af modetøj, så du kan finde lige præcis det du godt kan lide. De er altid klar på at give nogle gode råd, så du kan føle dig tilpas og smuk i dit tøj og i din krop.

 

Føl dig godt tilpas

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sig selv. Dette er ligegyldig hvilken størrelse man er. Det kan dog godt være svært, når men hele tiden er eksponeret for sociale medier og det store fokus der er på kroppen i dag. Derfor kan det også være en hjælp at finde noget tøj, som man føler sig godt tilpas i. Hvis man kan gå i det tøj man føler er smart, ligegyldig om man er en small eller x-large, er det nemmere at føle at man passer ind. Ligegyldig hvilken størrelse du er, er du smuk som du er, og det skal man også kunne udtrykke gennem det tøj man går i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *